Acest site foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa intelegem cum functioneaza site-ul. Prin continuarea utilizarii site-ului, esti de acord cu acest lucru. Apasa aici pentru mai multe detalii. 
    
Acasa : Condimente : Rozmarin

Rozmarin

Cod SKU177301
Producator Agora Natural Products
Pret: 6.50 RON (1.43 euro)
Ambalaj
Cant Produsul nu este in stoc

Rozmarinul este o plantă aromatica cu proprietăţi uimitoare pentru organism. Cu timpul, rozmarinul a început să fie folosit şi în industria produselor cosmetice, iar de câţiva ani este considerat un duşman al kilogramelor în plus.

Mod de utilizare: Se poate folosi pentru asezonarea cărnii de pui, de porc, de miel, a legumelor precum roşiilor, dovleceilor, cartofiilor etc dar şi ca ceai.

Beneficiile ceaiului de rozmarin: este băutura perfectă în dietă, întrucât topeşte stratul adipos şi îţi conferă o energie de invidiat. Se recomandă şi împotriva colicilor abdominali, reumatismului, asteniei, surmenajului fizic şi intelectual, balonări și afecțiuni gastro-intestinale, anorexiei, afecţiunilor hepatice şi renale.

Mod de preparare: 20 g frunze rozmarin în 250 ml apă. A nu se fierbe împreună cu apa. Se strecoară după 7-8 min de infuzie.

Calitate produs

Opiniile clientilor

: *
: *
: *
 
 
Sun of the East
20.90 RON