Acest site foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa intelegem cum functioneaza site-ul. Prin continuarea utilizarii site-ului, esti de acord cu acest lucru. Apasa aici pentru mai multe detalii. 
    
Acasa : Ceai Oolong

Ceai Oolong

Numele Oolong provine de la denumirea în chineză pentru Dragonul Negru. Acest ceai provine, de obicei, din China sau Taiwan şi este savurat atât pentru aroma sa cât şi pentru beneficiile sale de sănătate.

Ceaiul Oolong se află undeva între punctele caracteristice ale ceaiului verde şi ceaiului negru, deşi aroma sa va depinde de tipul de ceai Oolong, de procesele sale de creştere, originea geografică şi de producţia sa după cules. Tradiţii diferite conduc întotdeauna la caracteristici diferite, deşi calitatea pură de ceai Oolong este întotdeauna evidentă.

Ceaiul Oolong este considerat de mulţi a avea o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv un efect pozitiv asupra digestiei. Consumul de ceaiuri Oolong contribuie la bunăstarea dumneavoastră generală dar ar trebui să căutaţi întotdeauna un ceai Oolong cu o aromă care să satisfacă gusturile dumneavoastră.

Produse

Sorteaza dupa: Produs Pret Implicit Vanzari
Ceai Oolong din flori de portocale
12.00 RON (2.64 euro)
Ceai Ti Kuan Yin Iron Goddess
12.00 RON (2.64 euro)

Top Vanzari

Ceai Ti Kuan Yin Iron Goddess
12.00 RON (2.64 euro)
Ceai Oolong din flori de portocale
12.00 RON (2.64 euro)