Acest site foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa intelegem cum functioneaza site-ul. Prin continuarea utilizarii site-ului, esti de acord cu acest lucru. Apasa aici pentru mai multe detalii. 
    
Acasa : Cum platesc?

Cum platesc?

Cum platesc produsele comandate pe ceaiuri.ro ? Pentru a plati produsele comandate poti alege una din cele trei metode:

1. Ramburs - Plata se face la primirea coletului. Aceasta metoda de plata este disponibila doar daca adresa de facturare este aceeasi cu adresa de livrare. In acest moment este cea mai folosita optiune, fiind cea mai simpla.

2. Online - Prin PayPal, cel mai mare procesator de plati din lume. Se poate plati folosind un credit / debit card Visa sau Mastercard. Este necesara completarea datelor personale si a detaliilor cardului. Aceste date se completeaza pe site-ul PayPal in conditii de siguranta deplina.

3. Transfer bancar - conform datelor din factura proforma primita pe e-mail dupa finalizarea comenzii. Se va face o alimentare de cont la un ghiseu al Raiffeisen Bank sau se va completa un ordin de plata la orice alta banca preferata. Plata la un ghiseu Raiffeisen Bank este cea mai favorabila, banii fiind transferati instantaneu si coletul va fi trimis in aceeasi zi.