Acest site foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa intelegem cum functioneaza site-ul. Prin continuarea utilizarii site-ului, esti de acord cu acest lucru. Apasa aici pentru mai multe detalii. 
    
Acasa : Ceai alb

Ceai alb

Ceaiul alb nu este la fel de disponibil la scară largă ca alte soiuri de ceai deoarece este mult mai rar. Acesta este unul din atributele care face ceaiul alb extrem de apreciat. Acesta poate fi recoltat doar pentru o perioadă scurtă în fiecare an iar procesele din spatele producţiei sale sunt păstrate secret.

Totuşi acesta nu este singurul motiv pentru care ceaiul alb se bucură de o astfel de popularitate. Soiuri diferite de ceai alb prezintă calităţi excelente de gust, calităţi ce trebuie luate în considerare atunci când sunteţi în căutarea unei băuturi delicioase.

La popularitatea acestui ceai contribuie şi larg documentatele beneficii pentru sănătate. Ceaiul alb este recunoscut pentru calităţile sale puternice de detoxifiere şi, de asemenea, pentru concentraţia mare de antioxidanţi. Acest lucru reprezintă alegerea naturală pentru cei care apreciază ceaiul pentru impactul acestuia asupra bunăstării lor precum şi pentru aroma sa unică.

Produse

Sorteaza dupa: Produs Pret Implicit Vanzari
Ceai alb China Pai Mu Tan
12.00 RON (2.64 euro)
Ceai Chantilly Cream Chaicha
23.00 RON (5.06 euro)

Top Vanzari

Ceai alb China Pai Mu Tan
12.00 RON (2.64 euro)
Ceai Chantilly Cream Chaicha
23.00 RON (5.06 euro)