Acest site foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa intelegem cum functioneaza site-ul. Prin continuarea utilizarii site-ului, esti de acord cu acest lucru. Apasa aici pentru mai multe detalii. 
    
Acasa : Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Folosirea (vizitarea, inscrierea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
ceaiuri.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile periodic, fara o notificare prealabila.

Copyright (drepturi de autor)

Continutul site-ului ceaiuri.ro, logo-uri, text, design, scripturi, baze de date,  incluzand, de asemenea, imagini precum si descrieri ale produselor distribuite sunt proprietatea Blue Neon SRL sau licentiate de partenerii sai.

Dumneavoastra ca vizitator si utilizator va este permisa folosirea electronica a informatiilor (copiere, transmitere, reproducere, publicare, pastrare, modificare) numai in scopuri personale, fara orice fel de implicatie comerciala.

Orice alta modalitate de utilizare a intregului continut sau doar parti ale  magazinului online ceaiuri.ro, fara acordul Blue Neon SRL este strict interzisa si poate fi pedepsita conform legilor in vigoare (legea drepturilor de autor).

Conditii de returnare

Cu toate ca ne dorim sa va aducem o bucurie prin intermediul gadgeturilor, poate uneori veti fi nevoiti sa le returnati.
Produsele comandate pot fi returnate la sediu, prin acelasi serviciu de curierat rapid care a fost folosit la livrare, in urmatoarele conditii:

  • nu coincid cu specificatiile de pe site; in acest caz, ne facem raspunzatori de costurile de transport si inlocuirea produsului respectiv;
  • se dovedeste a fi nefunctional la primire;
  • coletul este desfacut sau deteriorat;
  • v-a fost livrat alt produs decat cel dorit;
  • renuntati la cumparare*

*conform ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

Produsul trebuie returnat in maxim 10 zile lucratoare, in aceeasi stare in care a fost livrat, si anume in ambalajul original cu toate accesoriile intacte si impreuna cu documentele atasate. Costurile livrarii vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza in cel mult 30 de zile din ziua returnarii la sediu a acestuia. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.

In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, Blue Neon SRL isi rezerva dreptul de a retine o parte din suma ce urmeaza a fi returnata in scopul de a readuce produsul in starea initiala - daca este posibil - sau pentru a acoperi diferenta rezultata din vanzarea produsului respectiv ca second-hand. Daca produsul nu mai poate fi vandut sub nici o forma, returul poate fi refuzat. In cazul in care clientul prefera reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.

Despre ceaiuri.ro
ceaiuri.ro este un magazin online operat de SC BLUE NEON SRL, cu sediul in Craiova, Strada Oscar Obedeanu, nr 13, CIF: RO18652333, J16/868/2006