O alternativa pentru Masala Chai, specialitate de rooibos din Africa de Sud fara cafeina, cu scortisoara, nucsoara, coaje de citrice, bucati de ghimbir, anason, piper si cuisoare. Fara arome suplimentare. O infuzie cu gust bogat, placut si dulce picant, ideal consumat si ca un Chai Latte!
 
	
 
	Mod de preparare:
 
	Intr-un ceainic preincalzit punem 2 lingurite de ceai, turnand apoi 450 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor rooibos recomandam ca temperatura apei sa fie la 90 grade Celsius.
 
	
 
	Timp de infuzare recomandat: intre 3-5 minute.
 
	A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ceai negru
Ceai negru Ceai verde
Ceai verde Fructe si ierburi
Fructe si ierburi Rooibos si Honeybush
Rooibos si Honeybush Ceai alb
Ceai alb Ceai Oolong
Ceai Oolong Cafea
Cafea Condimente
Condimente Accesorii
Accesorii
