Acest site foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa intelegem cum functioneaza site-ul. Prin continuarea utilizarii site-ului, esti de acord cu acest lucru. Apasa aici pentru mai multe detalii. 
    
Acasa : Ceai verde : Green Bellini

Green Bellini

Cod SKU177181
Producator Demmers Teehaus
Pret: 24.90 RON (5.48 euro)
Ambalaj
Cant Produsul nu este in stoc

Amestec rotund de ceaiuri verzi din India si China cu bucati de piersici (piersici, faina de orez), imbogatit cu petale de floarea-soarelui si aroma de vanilie. O infuzie fructata, creamoasa, o alternativa fara alcool pentru cocktail-ul faimos italian. (Bautura alcoolica, denumita dupa Giovanni Bellini, se prepara din sampanie si nectar de piersici, iar culoarea acestuia aminteste la culorile luminoase ale pictorului venetian (1430— 1516).

Mod de preparare:
Intr-un ceainic preincalzit punem 2 lingurite de ceai, turnand apoi 450 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor verzi temperatura apei trebuie sa fie de aprox. 80 grade Celsius (temperatura optima se obtine daca lasati apa la racit 2-3 minute si apoi introduceti in ceainic).

Timp de infuzare recomandat: maxim 2 minute.
Daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat decat cel recomandat, devine foarte amar, de nebaut. A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.

Calitate produs

Opiniile clientilor

: *
: *
: *
 
 
Hawaii Cocktail
18.90 RON
Oregano
6.50 RON
Frunze de dafin
6.90 RON
Cafea greceasca
9.99 RON