Acest site foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa intelegem cum functioneaza site-ul. Prin continuarea utilizarii site-ului, esti de acord cu acest lucru. Apasa aici pentru mai multe detalii. 
    
Acasa : Cafea : Cafea greceasca

Cafea greceasca

Cod SKU177421
Producator Agora Natural Products
Pret: 9.99 RON (2.20 euro)
Ambalaj
Cant Produsul nu este in stoc

Cafeaua grecească este cea mai populara băutura din Grecia si are o istorie lunga, interesanta, fiind o parte vitala a culturii tarii, timp de sute de ani.  Este un ritual al vieţii de zi cu zi, se consumă  la domiciliu, la locul de muncă, în cafenele,  chiar şi în cel mai mic sat grecesc. Oferta  unei  cești de cafea  este un semn de prietenie, precum şi o scuză pentru a discuta  evenimentele zilei, sau poate un joc  de şah.

Cafeaua  grecească este o cafea foarte fină, de  consistenţă asemănătoare (dar nu la gust) cu  cafeaua instant americană. Cafeaua grecească este, în general, considerată foarte puternică şi se fierbe în trei etape  pentru a realiza acest lucru.  În Grecia, exista un vocabular special pentru atunci când  comanzi o ceașcă de cafea.

În Grecia, obținerea  unei cești de cafea perfecte este o formă de artă .Se consideră  un semn de maturitate, atunci când o fată  tânără  învaţă să facă prima ei ceaşcă de cafea bună.

Cafeaua se bea în clipele de relaxare împreună cu prietenii și persoanele dragi în tihnă iar ghicitul în ceașca de cafea, practicat adesea în familie sau între prieteni, vine să completeze momentul special.

Calitate produs

Opiniile clientilor

: *
: *
: *
 
 
Naber Kaffee Luxus
35.00 RON
Ceai verde Agora
11.90 RON